Opdrachten

Hoe werkt dit?

Basis – Ik werk meestal met diverse hoge resolutie foto’s, welke ik zelf maak of door jou worden aangeleverd. De kwaliteit van de foto’s heeft een grote invloed op de kwaliteit van het uiteindelijke werk, dus ik help je bij het selecteren van de foto’s of het maken van goede foto’s. Ik wil ook, als het kan, een keer praten et de af te beelden persoon. Als dat niet kan wil ik zoveel mogelijk weten over de persoon om ook een gevoel bij de persoon te krijgen.

Ontwerp – Op basis van de foto’s zal ik suggesties doen voor de compositie en het ontwerp van het schilderij.

Voortgang – Je ontvangt regelmatige updates van mij over de voortgang en foto’s van het schilderij in wording. Als je geïnteresseerd bent vertel ik je over technieken en opbouw, alles wat je wilt weten over je schilderij. Tussentijds komen kijken kan ook.

Betaling – Ik vraag een aanbetaling van 30% van de overeengekomen prijs. De eindbetaling is te doen bij levering van het schilderij of voordat ik het op transport doe. Transportkosten zijn niet geïncludeerd in de prijs. Paypal, overschrijving, cash, alles is mogelijk.

Transport – Wereldwijde verzending is mogelijk. Transportkosten zijn apart af te rekenen en worden vooraf gemeld aan je.

Wat kost het?

Een portret gaat langer mee dan een mensenleven. Mijn familie bezit verschillende familieportretten die teruggaan naar het midden van de 19e eeuw: ze hangen nog steeds aan de muren. In zekere zin hebben deze familieleden het eeuwige leven.

50x60cm +/- €1000 – Olieverf op doek of paneel. Ideaal voor formele portretten.

50x40cm +/- €900 – Olieverf op doek of paneel. voor intiemere of casual portretten.

30x40cm +/- €700 – Olieverf op doek of paneel. Close ups, intiemere en kleinere composities.

(Dit zijn de prijzen voor 2017/2018 en kunnen wijzigen)

Als je vragen hebt over het proces of een opdracht voor jezelf of voor iemand die veel betekent in je leven, aarzel dan niet en neem contact op. Wachtlijsten kunnen lang zijn. Dus hoe sneller je contact opneemt, des te beter.

contact me

I'm not around right now. But you can send me an email and I'll get back to you, asap.

Sending

©2019 R.P.N. Bekker All Rights Reserved

Log in with your credentials

Forgot your details?

Spring naar toolbar